HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
HOŞ GELDİNİZ
Sn.

Neden Dizem?

30-11-2021 11:50
Neden Dizem?
Neden Dizem?
 
Dizem Olive Oil ailesi olarak kalitemizin temeli, organik zeytinyağının üretiminin en başında gelen zeytin meyvesinin ağaçlarının özenle bakılıp büyütülmesinden başlıyor. Bunun yanında bitkinin yetiştirildiği arazide her hangi bir tarım ilacı kullanılmaması, hatta bitkinin henüz ekilmeden on yıl öncesinde dahi bir tarım ilacı kalıntısı olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Zeytin meyvesinin özenle silkme yöntemi ile hiç bir hasar görmeden toplanması bizim için en önemli hususlardan biridir.
 
Zeytinyağının kalitesini belirleyen zeytinin hasar görmemiş ve 4 saat içerisinde soğuk sıkıma başlanmış olması gerekmektedir. Zeytinin polifenollerinin zeytinyağını en yüksek ölçüde geçirebilmek için soğuk sıkım aşamasında 25 derecenin altında üretim yapılmaktadır. Dizem Olive Oil Zeytinyağlarının tümünde en yüksek ölçüde polifenoller bulunur. Türkiye'nin en kaliteli soğuk sıkım işlemlerinden geçip en değerli şekilde tüketiciye sunulmaktadır.
 
Polifenollerin azalmadan, en yüksek derecede yağa geçmesiyle, zeytinyağımızın düzenli şekilde tüketilmesi sayesinde başta sindirim sistemi olmak üzere tansiyon, kalp hastalıklarına şifa olacaktır. Özellikle antioksidanlar açısından zenginliği sinir stres hormonlarınızın azalmasında ve cildinizin doğal yaşlanma sürecini yavaşlatır ve parlatır. Kansere karşı vücudunuzda direnç kazandırır ve riskini en az seviyeye indirir. Zeytinyağının tüm mucizelerinden faydalanabilmek için doğru yetiştirilmiş ve üretilmiş olan Dizem Zeytinyağını tercih edebilirsiniz.
 
 Dizem Fabrika

Bizi Diğer Üreticilerden Ayıran Özellikler Neler?
 
Zeytinyağı üreticilerinin hepsi organik olduğunu söyler fakat gerçekten Organik zeytinyağı üreten firmalar çok nadirdir. Fakat bunları birbirinden ayırmak isteyen tüketiciler ne yapmalı? Öncelikle çok sıkı denetimlerden geçirilerek verilen güvenilir bir organik sertifikası olup olmadığına bakmalısınız. Dizem Zeytinyağının, tüm dünya kamu kuruluşları ve özel kuruluşlar tarafından bilinen ve güvenilir olan Ecocert Sertifikasının özel denetimler sonucu almaya hak kazanmıştır. Zeytinyağının üretimindeki tüm aşamaların fabrikalarımızda en doğru ve sağlıklı şekilde yapılmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.